Receptie Beekman Tandartsen Brunssum

Wie zijn wij

Pieter en Rob Beekman, twee broers met een vader die het geweldige tandarts vak 40 jaar met veel liefde en bevlogenheid heeft bedreven. Zes jaar geleden hebben wij de praktijk overgenomen en daar zijn we trots op.
Wij willen dat u zich bij ons op uw gemak voelt. De praktijk is het afgelopen decennium fors gegroeid en inmiddels letterlijk ook uitgebreid na een verbouwing in 2016. Samen met de mondhygiënistes, (preventie) assistentes en collega tandtechnici proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Service en kwaliteit staat bij ons stipt op één

Wij bieden u de beste zorg voor uw gebit, van algemene tandheelkunde tot specialistische mondzorg. Onze praktijk beschikt over een enthousiast team van tandartsen, mondhygiënisten en (preventie) assistentes. Alle medewerkers zijn BIG, KRT of via de beroepsvereniging geregistreerd en volgen regelmatig nascholing. Samen met de nieuwste technieken en materialen zorgt dit ervoor dat wij ons blijven ontwikkelen en de kwaliteit van onze zorg steeds verbeterd.

Bereikbaarheid en parkeren

Beekman Tandartsen is centraal gelegen op de grens van Brunssum, Hoensbroek en Amstenrade in de directe nabijheid van de Buitenring Parkstad Limburg. Door de nabijheid van diverse uitvalswegen in de richting van Heerlen, Parkstad en de gemeente Beekdaelen is de praktijk bereikbaar vanuit de hele regio.

In de directe omgeving vindt u voldoende parkeergelegenheid voor uw auto of fiets.

Maak een afspraak