Bent u bang voor de tandarts?

Dan bent u niet de enige want meer dan een kwart van de Nederlanders voelt angst om naar de tandarts te gaan. Er is zelfs een grote groep zo bang is dat ze helemaal niet meer naar de tandarts durven te gaan. Deze angst kan ontstaan door vervelende ervaringen uit het verleden, enge (vaak onjuiste) verhalen van familie, vrienden, etc.

Stel uw tandartsbezoek niet uit

Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om uw gebit regelmatig te laten controleren. Bent u bang voor de tandarts? Bij Beekman Tandartsen kunnen we u helpen om weer zonder angst naar de tandarts te gaan.
Wij vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen. U doet er goed aan om met ons over uw angst te praten. Wat de reden ook is: wij helpen u met kleine stapjes vooruit om uiteindelijk zonder angst in onze behandelstoel te kunnen zitten.

Doordat we ruim de tijd voor u nemen zullen we vooraf met u praten over uw angst, het behandelplan en uitleg geven over de procedures van de benodigde behandelingen. Door gebruik te maken van een lichte, lokale verdoving en nieuwe behandeltechnieken hoeft u geen pijn te voelen tijdens de behandelingen. Wij zorgen ervoor dat een behandeling zo prettig mogelijk verloopt en begeleiden u tijdens de behandelingen.
Hebt u hier vragen over? Neem contact met ons op of geef gerust aan dat u iets meer tijd nodig hebt voor een behandeling.

Angst voorkomen is belangrijk

Wij adviseren u om uw kinderen vanaf een jonge leeftijd mee te nemen naar uw eigen controles. Hierdoor kunnen zij al in een vroeg stadium wennen aan de tandarts, de praktijk, beweegbare stoelen, instrumenten en de medewerkers.

Ons streven is dat u weer met vertrouwen naar de tandarts gaat!

Schrijf u meteen in!

Beekman tandartsen is gelegen op de grens van Brunssum, Hoensbroek en Amstenrade. De praktijk heeft een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ons team heeft maar één doel: u de beste mondzorg bieden! Mocht u geïnteresseerd zijn om patiënt bij ons te worden, dan kunt u zich inschrijven via de website.

Algemene tandheelkunde Brunssum
Schrijf u bij ons in