Eerste afspraak

Bij het kennismaken met een (nieuwe) tandarts is het belangrijk dat u niet achteraf met vragen blijft zitten. Daarom plannen we een intake gesprek waar we de tijd voor u nemen om de behandelhistorie door te nemen. Uw gebitsgezondheid wordt onderzocht en besproken, daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen. We houden altijd rekening met uw klachten en/of wensen. We hopen u zo op een prettige manier te verwelkomen bij Beekman tandartsen.

 

Tandartsdossier

Voordat uw eerste afspraak plaatsvindt, is het belangrijk dat de gegevens van uw oude tandarts bij ons binnen zijn. U kunt zelf de gegevens opvragen bij uw oude tandarts, dan sturen zij deze direct op naar Beekman Tandartsen. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook de gegevens voor u opvragen met uw toestemming. Mocht u geen vorige tandarts hebben, meldt dit dan even van te voren.

 

Gezondheidsvragenlijst

Tijdens de intake wordt een gezondheidsvragenlijst doorgenomen, deze dient u op locatie in te vullen. Zorg daarom dat u op tijd bent voor uw intake. Het invullen van deze lijst is noodzakelijk, omdat onze tandartsen een zo goed beeld moeten krijgen van uw gezondheid en uw medicijngebruik. Het is ook mogelijk de onderstaande vragenlijst alvast te downloaden en te printen, zodat u het thuis op uw gemak in kunt vullen. Wij verzoeken u vriendelijk deze ingevuld te retourneren voor uw intake of mee te brengen tijdens uw intake.

Legitimatie/ Verzekeringspas

Bij uw eerste bezoek aan onze tandartspraktijk dient u een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Conform de Wet gebruiken we het Burgerservicenummer in de zorg (Wbsn-z) en bent u verplicht uw geldige legitimatiebewijs te tonen aan de tandarts.

 

Vervolgafspraak

Na de eerste afspraak kunt u aan de balie een vervolgafspraak maken voor een halfjaarlijkse controle of een eventuele behandeling. Mochten er grotere behandelingen nodig zijn wordt er eerst samen met u een behandelplan en begroting opgesteld. Hierbij zijn uw wensen ons uitgangspunt en gaat alles dus in onderling overleg.

Meld u aan voor een eerste afspraak

    * = verplicht velden