Betalen en tarieven

Vastgestelde tandartstarieven

De tarieven voor de tandheelkundige zorg zijn landelijk door de overheid vastgelegd en overal hetzelfde. Meer informatie over tandartstarieven en vergoedingen vanuit de zorgverzekering zijn te vinden op de website van alles voor het gebit.

U krijgt bij uitgaven boven tweehonderdvijftig euro van ons altijd vooraf een duidelijke begroting mee. U kunt daarop de totale kosten van de behandeling zien. Daarnaast voegen wij een overzicht toe van de vergoeding door de zorgverzekeraar en uw eigen bijdrage. Wilt u ten alle tijden voor een behandeling een begroting maak dat dan kenbaar.

Nota’s

Beekman Tandartsen werkt voor het versturen van haar facturen samen met Infomedics. Infomedics helpt zorgaanbieders met het versturen van hun rekeningen en de administratie hiervan. Daarom ontvangt u de rekening via Infomedics. U ontvangt een overzichtelijke nota van Infomedics over de geleverde zorg waar eventuele vergoedingen door de zorgverzekeraar en uw eigen bijdrage op vermeld staan.

Heeft u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Infomedics.

Schrijf meteen in!

Beekman tandartsen is gelegen op de grens van Brunssum, Hoensbroek en Amstenrade. De praktijk heeft een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Ons team heeft maar één doel: u de beste mondzorg bieden! Mocht u geïnteresseerd zijn om patiënt bij ons te worden, dan kunt u zich inschrijven via de website.

Wilt u meer informatie over uw behandeling en de kosten hiervan?

Plan een intakegesprek en u krijgt van ons een offerte over de behandeling. In de praktijk kunt u vragen naar de prijslijst van de materiaal- en techniekkosten.