Eerste afspraak

Eerste afspraak

Wij heten je van harte welkom bij Beekman Tandartsen. Tijdens de eerste afspraak maken we graag kennis met jou als persoon en jouw gebit. Onze tandartsen zullen jouw behandelhistorie en gebitsgezondheid bespreken. Daarnaast bieden we je de ruimte om vragen te stellen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

 

 

Tandartsdossier

Een goede intake vereist een tandartsdossier. We verzoeken je daarom om jouw eigen dossier op te vragen bij de vorige tandarts, voorafgaand aan de eerste afspraak bij Beekman Tandartsen. Dit kun je zelf of via onze praktijk regelen (mits wij toestemming hebben). De vorige tandarts stuurt jouw gegevens dan direct door naar onze praktijk.

 

Heb je geen vorige tandarts? Meld dit dan van tevoren bij het maken van de eerste afspraak.

 

Gezondheidsvragenlijst

Voorafgaand aan de eerste afspraak vragen we je een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Dit gebeurt op locatie en is noodzakelijk om jouw gezondheid in beeld te krijgen. We willen je vragen ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat je rustig de tijd kunt nemen voor het invullen van deze vragenlijst.

 

De gezondheidsvragenlijst thuis invullen? Dat kan! Print onderstaande vragenlijst uit, vul het thuis rustig in en neem de ingevulde vragenlijst mee naar jouw eerste afspraak.

Legitimatie/ Verzekeringspas

Neem een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspas mee tijdens jouw eerste afspraak. Conform de Wet wordt het Burgerservicenummer in de zorg gebruikt (Wbsn-z).

 

Vervolgafspraak

Na de eerste afspraak kun je aan de balie een vervolgafspraak maken voor een halfjaarlijkse controle of een eventuele behandeling. Indien een grotere behandeling nodig is, zal er eerst een behandelplan (inclusief begroting) worden opgesteld. Jouw wensen zijn hierbij altijd ons uitgangspunt.

Meld u aan voor een eerste afspraak

    * = verplicht velden

    beekmans praktijk